Shenzhen Xinwangtai Precision Mould Products Co., Ltd.

Wij beginnen met wat de klant en met het tevreden eind vereiste.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Xinwangtai Precision Mould Products Co., Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit Diepe tekeningsdelen voor verkoop
Van goede kwaliteit Diepe tekeningsdelen voor verkoop
Klantenoverzichten
De twee hulpmiddelen die u voor ons vervaardigde, ontwierp en bouwde prachtig vorm, zijn wij zeer tevreden met u en zullen nieuwe zaken zonder twijfel maken.

—— Cleber DE Lima

Dank u en uw bedrijf voor het uitvoeren van onze orde met de goede kwaliteit en op tijd het leveren van het!

—— Kampioen Gluzberg

Alles is goed na het controleren, hebben wij nog andere delen nodig, zeer spoedig zullen verzenden u tekening.

—— Alan Daviation

Uw delenkwaliteit is zeer goed na assemblage, zal plaatsen nieuwe orde in komende dagen.

—— Yogeshshahriari

Men waardeert zo dat u inspanning voor onze deze dringende orde werkt, is de kwaliteit ook zeer goed.

—— Koldamca van Murat

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Xinwangtai Precision Mould Products Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Xinwangtai Precision Mould Products Co., Ltd. Shenzhen Xinwangtai Precision Mould Products Co., Ltd. Shenzhen Xinwangtai Precision Mould Products Co., Ltd. Shenzhen Xinwangtai Precision Mould Products Co., Ltd. Shenzhen Xinwangtai Precision Mould Products Co., Ltd. Shenzhen Xinwangtai Precision Mould Products Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Midden-Oosten
Aantal werknemers : 70~80
Jaarlijkse omzet : 4 million-5 million
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 70% - 80%

                                                             Xinwangtaiprofiel

   De Xinwangtaifabriek is specilaized in het stempelen van delenvervaardiging, kan vormen binnenshuis aanpassen. de belangrijkste delen omvatten diepgetrokken delen, 

hoogste nauwkeurige micro- het stempelen delen, termimals. 

 

     Onze fabriek die op 6 Juni, 2003 wordt gevestigd en die in de Bouw A2, de Industriezone van Yabian, Shajing-Straat, Bao'an-District, Shenzhen-stad wordt gevestigd. Gespecialiseerd in diepe tekening het stempelen delenvervaardiging. onze hoofdproducten zijn: 1. resonerende bar van radiofrequentiebasisstation; 2. parfumbodem GLB; 3. het oortelefoonscherm en het filterscherm; 4. shell van de roestvrij staalsensor; 5. shell van het rookalarm; 6. shell van de kristaloscillator; 7. shell van de trillingsmotor; 8. batterijshell en batterij die GLB verzegelen; en 9. intelligente shell van het condensatormetaal. Onze producten worden wijd toegepast op de gebieden van radiofrequentiemededelingen, sensoren, kristaloscillatoren, motoren, lithiummotoren, condensatoren en intelligente het kleden zich consumptie.

 

 

     Het bedrijf verzamelt een grote groep professioneel technisch personeel in ontwerp en vervaardiging van de matrijzen van de hardwaretekening die de hoofd geavanceerde technische ervaring, in het bijzonder in het gebruiken van het tekeningsbosseleren om gegroepeerde productie van diverse types van getrokken metaaldelen te leiden, wij unaniem lof van de industrie ten gevolge van onze hoog productieniveau en uitstekende kwaliteitscontrolecapaciteit heeft ontvangen, en wij hebben werden de voorloper van de industrie in China.

 

     De bestaande workshop van het Bedrijf behandelt een gebied van meer dan 3.000 m2, en bezit meer dan dertig eenheden precisiestempels zoals Taiwan Mingxu 45T, 60T, 110T en 160T; een volledige reeks van vorm productie en reparatie materiaal met inbegrip van de numeriek gecontroleerde draaibank, Japan SODICK langzaam-voedt lineaire snijmachine, het kaliber malende machine van Japan WASINO, high-precision oppervlaktemolen, CNC machinaal bewerkend centrum, stempelmolen en malenmachine; materiaal na de behandeling zoals ultrasone reinigingsmachine met hoge frekwentie; en het testen materiaal zoals trekmachine, digitale hardheidsmaat, hulpmiddelmicroscoop, precisieprojector en vierkantig element.

 

     Momenteel, heeft het Bedrijf automatische resonerende gegroepeerde productie van spanning en parfumkroonkurk gerealiseerd, en het jaarlijkse verkoopvolume deze producten is honderden miljoenen stukken.

 

     Ondertussen, heeft het Bedrijf unieke technologie van het ononderbroken trekken en het stempelen van roestvrij staalshell, die aan de speciale behoeften van de sensorindustrie en de industrie van de lithiumbatterij kan voldoen.

 

     Het bedrijf heeft ISO9001 overgegaan: het de kwaliteitsbeheersysteem heeft van 2008 en altijd de bedrijfsfilosofie van „juiste houding aangehangen; geoptimaliseerd milieu; kwaliteit eerst; hoog rendementverrichting; alle werknemers zijn gelukkig; stel onophoudelijk klanten tevreden“, en door ononderbroken technologie en beheersinnovatie, zullen wij een win-win situatie onder onze klanten, werknemers, de maatschappij en de aandeelhouders zoveel mogelijk bereiken.

 

     Alle werknemers van Xinwangtai kijken in binnen- en buitenland vooruit voor het overleg en het bezoek van nieuwe en oude klanten allebei, en ons bedrijf zal u onveranderlijke de dienstbelofte geven: redelijke prijs, de kortste levertijd en de prima kwaliteit

 

 

 

 

Contactgegevens
Shenzhen Xinwangtai Precision Mould Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Vivien Dong

Tel.: +86 18025857337

Fax: +86-755-27208806

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)